top of page

Voor Bedrijven

"Alleen kunnen we zo weinig,
samen kunnen we zo veel."

Workshop voor bedrijven: "De kracht van ademhaling!"

Een gezonde organisatie begint met gezonde werknemers. Als werkgever ben je en voel je je verantwoordelijk voor een goede fysieke en gezonde werkomgeving. Wist jij dat onze adem een belangrijke rol speelt in onze gezondheid en hoe we ons voelen?

In deze workshop maken je kennis met de kracht van jouw ademhaling.

 

We kunnen namelijk niet kiezen wat we inademen, maar wel hoe we ademen. Over hoe je de adem bewust kunt gebruiken om beter te kunnen slapen, focussen, te ontspannen, over in contact zijn met je lichaam en het zelfhelende vermogen aan te spreken en ook hoe je die kunt gebruiken om in actie te komen.

 

Elke ademhaling geeft jou de mogelijkheid om je staat van zijn te veranderen en je weer in je kracht te zetten. En weet je wat het mooie hiervan is? De adem is altijd tot onze beschikking!
 

Wat krijg je?

Een op maat gemaakte workshop waarin we een stukje theorie behandelen en ook leren voelen hoe jij de adem zelf bewust kunt toepassen in jouw dagelijkse leven met behulp van een paar eenvoudige ademhalingstechnieken. Op die manier kan jouw organisatie een extra boost geven aan je werknemers en het ziekteverzuim terugdringen.

 

Kosten: op aanvraag

Duur: 2,5 uur

1 op 1 coaching

Naast een workshop is er ook de mogelijkheid om over te gaan op 1 op 1 coaching. Met een intake gesprek wordt afgestemd waar de behoefte ligt en wat past bij jou en de organisatie.

 

Kosten: op aanvraag
 

bottom of page