top of page

Hallo, ik ben Inge!

"You must be the change you wish to see in the world.” – Gandhi

Jaren geleden werd mijn interesse gewekt door het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Toen mijn lichaam en geest signalen gaven dat er dingen anders moesten, heb ik het roer omgegooid.

Sindsdien ben ik mij gaan verdiepen in de (mentale) gezondheid en kwam er al snel achter dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Maar ook dat het lichaam zo’n mooi instrument is dat ons vele verhalen te vertellen heeft. We hoeven “alleen maar” te leren om er naar te luisteren en er naar te gaan handelen.

Het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waaronder yoga, meditatie, breathwork en Intuïtieve Ontwikkeling heeft mij zoveel moois gebracht.

 

portretten-breathwork-academy-©yalou_edited.jpg

Daarom wil ik dit graag doorgeven en met jou delen. Mijn overtuiging is dat je moet investeren om gezond te zijn, worden en blijven. Wat je hiervoor dan terugkrijgt is van onschatbare waarde.

Naast het geven van ademsessies, meditatie- en yogalessen, geniet ik van het leven waar mijn gezin met twee prachtige zoons een mooi deel van uitmaken.

Graag wil ik een steentje bijdrage aan jouw (mentale) gezondheid. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

bottom of page