top of page

ADEM

Breng de adem tot leven!

Ademhalen doen we de hele dag door, dat vinden we gewoon en doen we vaak onbewust. Gelukkig wel, want stel je voor dat je over iedere ademhaling moet nadenken. Verschillende ervaringen in het leven kunnen ervoor zorgen dat de ademhaling je uit balans brengt. Hierdoor kan je klachten krijgen zoals bv. vermoeidheid, stress of piekergedachten.

 

Als jij weer de regie over jouw ademhaling krijgt, kun je ook grip krijgen op jouw (mentale) gezondheid. Wij kunnen namelijk niet kiezen wat we inademen maar wel hoe we ademen.

 

Uiteindelijk is ons doel niet “goed leren ademen” maar  ons gezond voelen. Met liefde wil ik jou begeleiden om de kracht van de bewuste adem te gaan ontdekken, zodat je met meer rust,
geluk en gezondheid jouw leven kunt leven.

 

istockphoto-168644864-612x612.jpeg

De longen zijn het centrum van onze levensenergie.

Individuele ademcoaching

Wat is adem coaching?

Ervaar jij stress? Merk je dat jouw adem hoog en snel is? Of zit je veel in je hoofd en vind je het lastig om in contact te zijn met je lichaam? Wat mooi dat je daar bewust van bent! Want dit zijn een paar thema’s uitgelicht waar adem coaching jou bij kan helpen. Tijdens een sessie leer je bewust te worden van de adem en ga je ontdekken hoe dit krachtige instrument gebruikt kan worden voor meer rust, ontspanning, transformatie en heling. Samen gaan we aan de slag met verschillende ademhalingsoefeningen.


Wat kun je verwachten?

Gedurende het traject begeleid ik je, waarbij we niet alleen je adem gaan verkennen, maar ook  gaan we onderzoeken en leren voelen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau wat het met je doet als je de adem bewust gaat inzetten. En voelen doe je dus ook met je lichaam. De taal van het lichaam is bijzonder en zeer waardevol! Met behulp van lichaamswerk (aanraking) en lichaamsbeweging ondersteunen we dit proces van voelen en helen.


Ik start altijd met een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek om te horen wat jouw behoeften zijn en te bespreken hoe ik je kan helpen. Het is ook belangrijk dat we een klik hebben, gezien de intensiteit van het proces. Daarna kunnen we samen een traject opstellen dat aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen. Ik geloof namelijk in maatwerk en duurzame oplossingen, niet in “quick fixes”.

 

Voor wie is het?
Adem coaching is geschikt voor iedereen, ongeacht je achtergrond. Of het helemaal nieuw voor je is of  al ervaring hebt, de sessies zijn er om jou te ondersteunen op jouw unieke reis naar ontspanning en heling.

Neem de eerste stap naar innerlijke rust en veerkracht. Plan vandaag nog een intakegesprek en ontdek hoe adem coaching jou kan helpen!

Investering per sessie (duur ong. 1,5 uur):

1 losse sessie - € 90,00 

traject 3 sessies - € 260,00 

traject 5 sessies - € 430,00

Ademreis

Stap uit de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in een transformerende ademervaring met een ademreis Laat je meevoeren op een reis naar diepe ontspanning, innerlijke rust en heling.

Tijdens deze adembenemende reis begeleid ik je door een zorgvuldig samengestelde serie ademhalingstechnieken die jou helpen om spanningen los te laten, blokkades te doorbreken en jezelf te verbinden met de kracht van je eigen adem.

 

Wat kun je verwachten?

  • Een veilige en ondersteunende omgeving om te ontspannen en los te laten.

  • Geleide ademhalingssessies om diep in jezelf te duiken en verbinding te maken met je innerlijke rust.

  • Persoonlijke begeleiding van een ervaren ademcoach om je door de reis te leiden en eventuele vragen te beantwoorden.

  • Een diepgaande ervaring van heling, transformatie en hernieuwde energie.

 

Voor wie is het?
De ademreis is voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf, stress wil verminderen, meer rust, ontspanning en veerkracht wil ervaren. Wil je in groepsverband op reis, in een
ademcirkel,  dan doen we dit in kleine groepjes van maximaal 4 personen. De data hiervoor kun je hieronder vinden en zijn allemaal los te boeken.


De reis kan intensief zijn. Lees voordat je boekt nog even de medische aandachtspunten door. Neem bij twijfel vooraf contact met mij. 


Neem de eerste stap op jouw ademreis en ervaar de helende kracht van je eigen adem. Meld je vandaag nog aan.

Investering per ademreis (duur ong 1,5 uur):

Ademcirkel (in groepsverband) € 35,00

Individueel € 90,00

Ademworkshop

 

We vinden het allemaal zo gewoon om de hele dag door te ademen. Maar wist jij dat onze adem een belangrijke rol speelt in onze gezondheid en hoe we ons voelen?

Daarover gaat deze 3-delige workshop. Over hoe je de adem bewust kunt gebruiken om te ontspannen, over in contact zijn met je lichaam en het zelfhelende vermogen aan te spreken, maar ook hoe je die kunt gebruiken om in actie te komen.

Elke ademhaling geeft jou de mogelijkheid om je staat van zijn te veranderen en je weer in je kracht te zetten. En weet je wat het mooie is? De adem hebben we altijd tot onze beschikking! Tijdens de workshop word je begeleid en leer je hoe met behulp van verschillende ademhalingstechnieken weer bewust contact maakt met jouw adem zodat je die optimaal kunt inzetten.

Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen. Na deze 3 bijeenkomsten ga je naar huis met een stukje theorie, meer bewustzijn van de adem en hoe je deze kunt toepassen in verschillende situaties in het dagelijks leven.

bottom of page